lördag 13 december 2014

Jag samlar på guldglimmer

Nu har jag blivit mamma.
Vår H. är en ljuvlig varelse som jag ser fram emot att få följa!
Jag har bestämt mig för att bli en samlare av guldglimrande ögonblick.
Jag ska lägga alla fina mysiga minnen i en speciell skattkammare i mitten på mitt hjärta.
När det känns lite tyngre emellanåt (för det har jag hört att det kommer att göra) ska jag gräva fram guldbitarna och minnas de glimrande stunderna vi har och har haft.
Jag har redan hunnit samla en del.

Som när vi ligger i soffan på morgonen och myser och ammar. Solen skiner in genom persiennerna och H.s ögon tittar stort på mig.

Som när jag ligger och tittar på H. när hon sover och hon gör alla olika miner man kan efter varandra. Hon avslutar med ett stort strålande skratt. (Hon har inte lärt sig skratta i vaket tillstånd än)

Som när hon ligger på min bröstkorg och sover med fötterna tätt under sig, munnen smackar och jag drar min haka genom hennes hår och luktar på hennne. Bebisar luktar verkligen gott, i alla fall när de har ny blöja...

Som när hon precis vaknar och får en mycket bekymrad min, ungefär som, var f-n är jag någonstans. Ja det undrar jag själv ibland också! En högst befogad min och tanke!

H. kom som en virvelvind och kröp rakt in i kammaren i mitt hjärta. Hon har format om den till sitt eget lilla rum och hon är som en pusselbit som alltid kommer ha sin  givna plats däri!

- Over And Out -